Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probudio se iz kome na petak 13.

Pretučeni mladić komunicira stiskanjem ruke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petak 13. bio je sretan dan za 16-godišnjeg Stjepana U., mladića koji je pretučen pronađen ispred trgovačkog centra i koji se nakon 10 dana probudio iz kome.

'On još uvijek pretežno spava, no jednom na dan na pola otvori oči. Još uvijek ne može pričati i ne daje glasove, no u trenucima kada je budniji odgovara na pitanja stiskanjem ruke', rekla je za Dnevnik.hr Silvana, dječakova majka. Dodala je da Stjepan reagira na glazbu koju mu ona pušta, pogotovo na omiljene pjesme. Dječakova majka kaže da liječnici u stanju njezina sina ne vide naznake paralize, no naglašavaju da će oporavak biti iznimno dugačak i težak. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Ipak sretan završetak Nemojte to raditi: Muškarac završio u komi zbog nevjerojatnog razloga, liječnici mu dali 4 posto šansi za preživljavanje Automobili - 3 Muke po parkingu Pravilnici se nisu mijenjali desetljećima: "Stisnem se koliko mogu, ali drugi ne paze"

>> Mladić pronađen na parkiralištu ipak pretučen

>> Mladić pronađen na parkiralištu još uvijek u životnoj opasnosti

Podsjetimo, Stjepan je u noći s 8. na 9. siječanja bio na rođendanskoj proslavi u napuštenom atomskom skloništu. U međuvremenu je došlo do tučnjave 19-godišnjaka i 17-godišnjaka usred čega je 19-godišnjak pao na Stjepana te su oboje završili na podu. Tada je pomahnitali 19-godišnjak bez ikakva razloga iscipelario Stjepana.  

Tek kada su prijatelji nasilnika uočili da Stjepanu nije dobro, izveli su ga van. Iako je pokazivao jasne znakove fizičke slabosti ukrcali su ga na tramvaj koji vodi prema njegovoj kući. Pretučeni Stjepan u tramvaju se loše osjećao pa je izišao na tramvajskoj stanici prije njegove. Ujutro je pronađen u nesvjesnom stanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene