Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Kutini

Teško ozlijeđeno dijete: Udarilo čekićem po metku i on se rasprsnuo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Na području grada Kutine dogodila se teška nesreća u kojoj je ozlijeđeno dijete.

Prošloga vikenda u Sisačko-moslavačkoj županiji zamalo se dogodila tragedija.

U subotu u noćnim satima na području grada Kutine dijete je na dvorištu čekićem udarilo po metku, uslijed čega se on rasprsnuo.

Dijete je teže ozlijeđeno, a liječnička pomoć pružena mu je u sisačkoj Općoj bolnici.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje okolnosti tog događaja, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Vatreni crv panika u Crnoj Gori Zbog najezde vatrenih crva u jednom dijelu Jadrana izdano upozorenje: "Ovo nikako nemojte raditi!"

Pročitajte i ovo Vatreni crv panika u Crnoj Gori Zbog najezde vatrenih crva u jednom dijelu Jadrana izdano upozorenje: "Ovo nikako nemojte raditi!"

Da bi ubuduće izbjegli ovakve ili slične neželjene događaje, iz policije su pozvali i apelirali na sve one koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva da ih dragovoljno predaju.

Iz policije napominju da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihova aktiviranja i neželjena ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju.

Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način i napominju da se protiv takvih osoba neće pokrenuti kazneni niti prekršajni postupak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene