Policijski očevid, ilustracija
Policijski očevid, ilustracija Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Djevojčica je neoprezno pretrčavala cestu nakon prolaska nepoznatog teretnog vozila, te je na nju teretnim automobilom naletio 72-godišnji vozač koji je dolazio iz drugog smjera. Djevojčica je odbačena na cestu te je teško ozlijeđena, a nakon pružene liječničke pomoći zadržana je na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.


Teške ozljede zadobila je 12-godišnja djevojčica nakon što je na nju, dok je neoprezno pretrčavala cestu u Sibinju kod Slavonskog Broda, u ponedjeljak teretnim automobilom naletio 72-godišnji vozač.

Brodsko-posavska policija u utorak je priopćila da se nesreća dogodila jučer oko 18.55 sati.

U sudaru kamiona i sanitetskog vozila poginule dvije osobe - 4 Policija objavila detalje stravične nesreće kod Garešnice: Poginula dva putnika u sanitetskom vozilu, otkriveno i kako je došlo do sudara

Policijski očevid u Puli, sumnja se na ubojstvo Ubojstvo starice u Puli: Policija uhitila još jednu osobu, među uhićenima i kći?

Očevidom je utvrđeno da je 12-godišnja djevojčica neoprezno pretrčavala cestu nakon prolaska nepoznatog teretnog vozila, te je na nju teretnim automobilom naletio 72-godišnji vozač koji je dolazio iz drugog smjera.

Djevojčica je odbačena na cestu te je teško ozlijeđena, a nakon pružene liječničke pomoći zadržana je na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policija o događaju dostavlja posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.