U Rogoži kod Garešnice dogodila se stravična prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule, a tri su teško ozlijeđene. Policija je obavila očevid.

Galerija


U ponedjeljak oko 13:05, 52-godišnji vozač sanitetskog vozila marke Citroen bjelovarskih registarskih oznaka vozio je kroz Rogožu u smjeru Garešnice. Iz za sada neutvrđenih razloga vozilo saniteta prešlo je na u prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera.

Vezani članci Autobus u prometnoj nesreći Vozač autobusa zapalio društvene mreže: "Dragi moji prijatelji, sutra sam možda ja na ovakvim fotografijama..." Autobus u Indiji, ilustracija Kobni odlazak s posla: Najmanje 18 ljudi je poginulo, autobus prevozio više putnika od dozvoljenog

Uslijed toga je došlo do udara u kamion marke Mercedes karlovačkih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnji vozač. Na mjestu događaja poginula su dva putnika u sanitetskom vozilu dok su vozač te još dva putnika zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar.

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru. Po njenom nalogu tijela poginulih prevezena su na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar radi obdukcija, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

Ovo su osma i deveta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, navode u policiji.