Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško zlostavljanje i nasilje

Monstruma koji je ženu držao zavezanu lancima u svinjcu sutkinja pustila kući!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je suprugu tukao, mučio, zavezao lancima s lokotom, zatvorio u svinjac i tjerao da jede kukuruz sa zemlje poput svinje.

Strašno zlostavljanje i obiteljsko nasilje dogodilo se u mjestu Cepidlak kod Svetog Ivana žabno na području Koprivnice. Muškarac (66) je suprugu (44) tukao, mučio, zavezao lancima s lokotom, zatvorio u svinjac i tjerao da jede kukuruz sa zemlje poput svinje.

Zlostavljanje je trajalo cijelu noć, a ženu je oslobodio susjed koji više nije mogao slušati njezine krikove koji su odjekivali selom.

Nasilnika je policija privela, protiv njega su podnijeli kaznene prijave zbog oduzimanja slobode, nanošenja tjelesnih ozljeda i prijetnje, ali ga je sudac pustio na slobodu, pišu 24 sata.

Naime, nakon ispitivanja u Državnom odvjetništvu 3. listopada monstruma su odveli na Županijski sud u Varaždinu i zatražili da mu se odredi jednomjesečni pritvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravični detalji "Čim joj priđe muška osoba, ona počne nekontrolirano plakati": Djevojčica koju je otac monstrum godinama zlostavljao ima samo 10 kilograma i u teškom je stanju Ilustracija Osuđen je Škrtac tjerao ženu da se tušira samo jednom tjedno i koristi dva listića toaletnog papira

Svećenik u kućnom pritvoru: Sumnja se da je zlostavljao djevojčicu (14)

No na opći šok i nevjericu, istražna sutkinja istrage smatrala je da nema potrebe da ga zadrži te je on već nakon 48 sati bio kod kuće sa ženom koju je maltretirao.

Dan poslije te intervencije, 4. listopada, policija privela i sina (25) pod sumnjom da je tukao majku te joj prijetio.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene