Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezene u bolnicu

Teška nesreća u Zadru: Vozač (71) naletio na dvije tinejdžerice na pješačkom prijelazu, teško su ozlijeđene

Dvije 16-godišnjakinje teže su ozlijeđene u ponedjeljak u Zadru kada je na njih na obilježenom pješačkom prijelazu automobilom naletio 71-godišnji vozač, koji je uhićen i kazneno prijavljen.

Zadarska policija u utorak je priopćila da se nesreća dogodila oko 15:50 u Splitskoj ulici, kada se 71-godišnji vozač na pješakom prijelazu, na kojemu nema semafora, nije približio sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Pritom je prošao pored automobila koji je bio zaustavljen ispred pješačkog prijelaza kako bi propustio pješake te udario u dvije 16-godišnje pješakinje koje su prelazile cestu.

Obje su od udara pale na kolnik te su vozilom Hitne pomoći prevezene u zadarsku Opću bolnicu, gdje su im utvrđene teške ozljede.

Iz zadarske bolnice doznajemo da je jedna djevojka puštena na kućnu njegu, dok je druga operirana. Iz policije kažu da vozač nije bio pod utjecajem alkohola, no za ovo kazneno djelo, predviđena je kazna zatvora do tri godine.

Vozač je uhićen te je zbog sumnje na kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu sinoć uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene