Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stradao pješak

Teška prometna nesreća na Pagu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rano jutros, na cesti prema trajektnom pristaništu Žigljen - Prizna na otoku Pagu, stradao je pješak. Sve do 8 sati bio je blokiran cestovni i trajektni promet.

'Jutros oko 4:27 vozač(22) je osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka naletio na pješaka(31) iz Slovenije  koji je smrtno stradao. Sve se dogodilo na dijelu državne ceste 106 Žigljen - Novalja na otoku Pagu', rekla nam je u telefonskom razgovoru glasnogovornica PU ličko-senjske Kristina Maoduš.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Po nalogu ŽDO-a iz Zadra mrtvo tijelo slovenskog državljanina prevezeno je na Odjel patologije OB Zadar radi utvrđivanja uzroka smrti.

Promet na tom dijelu ceste bio je obustavljen u oba smjera u vremenu od pet do 7,45 sati, međutim kasnije je normaliziran te sada teče neometano. Trajekt na liniji Prizna-Žigljen ponovo vozi.(Hina)

>> U Vinkovcima poginuo motociklist

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene