U prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao Peugeot zadarskih tablica, poginuo je 23-godišnji mladić, a dvoje ozlijeđenih prevezeno je u zadarsku Opću bolnicu.

Galerija


U subotu poslijepodne, nešto iz 14 sati u teškoj prometnoj nesreći poginulo je 23-godišnjak. Stradale su i dvije osobe koje su u automobilu bile putnici. S ozlijedama su prevezeni u bolnicu.

Vezani članci Prometna nesreća na Istarskom ipsilonu (Foto: JVP Rovinj) Prometna nesreća na Istarskom ipsilonu: Pretjecao i zabio se u ogradu, automobil smrskan Prometna nesreća u Resniku (Foto: pozega.eu) - 3 Auto letio 50 metara, mladić jaukao od bolova, no samo je lakše ozlijeđen: "Pa vidite, motor mu je doslovno završio u krilu"

''Danas oko 14:20 sati na DC 306, između mjesta Kožino-Petrčane dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. U prometnoj nesreći sudjelovalo je osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile tri osobe. Dvije osobe, u dobi od 34 i 27 godina zadobile su lake tjelesne ozljede, dok je na mjestu događaja smrtno stradala muška osoba u dobi od 23 godine.

Na mjesto događaja policijski službenici Postaje prometne policije Zadar obavili su očevid kojim je rukovodio dežurni državni odvjetnik g. Goran Troskot, a promet na tom dijelu ceste za vrijeme trajanja očevida odvijao se uz privremenu regulaciju prometa policijskih službenika.

Policijski službenici i dalje provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice ove prometne nesreće'', priopćila je zadarska policija.