Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Slavoniji

Policija objavila detalje strašne nesreće kod Drenovaca, u kojoj je život izgubila jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća dogodila se u mjestu Posavski Podgajci u općini Drenovci u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Poginuo je putnik u vozilu, dok je vozač teže ozlijeđen.

Policija je objavila detalje strašne nesreće kod Drenovaca u kojoj je poginuo putnik u vozilu, dok je vozač teže ozlijeđen. Automobil je sletio u kanal, putnik je poginuo na licu mjesta, a utvrđeno je da je vozač automobila bio u alkoholiziranom stanju.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća, ilustracija nedaleko Knina Policija objavila detalje teške nesreće: Kod Knina poginuo vozač Prometna nesreća u Hrastovcu Tragedija u Hrastovcu Mladi vatrogasac poginuo u prometnoj nesreći, kolege se oprostile od njega dirljivim riječima: "Otišao je prerano"

"Oko 2:45 sati, u Posavskim Podgajcima, u ulici Matije Gupca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. 33-godišnjak iz Bošnjaka upravljao je osobnim automobilom VW Golf, požeških registracijskih oznaka, krećući se kolnikom ulice Matije Gupca iz smjera Gunje u smjeru centra Posavskih Podgajaca.

Uslijed neprilagođene brzine kretanja, prilikom ulaska u zavoj, 33-godišnjak je izgubio kontrolu nad vozilom te sletio vozilom u odvodni kanal ispred kolnog ulaza obiteljske kuće.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja preminuo je putnik u vozilu, 26-godišnjak iz Posavskih Podgajaca, dok je vozač teže ozlijeđen.

Očevidom je utvrđeno kako je vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola", priopćila je PU Vukovarsko-srijemska.

Aktualno Sretan nam Praznik rada! Po stopi zaposlenih u EU-u na samom smo dnu ljestvice, od nas su gore samo dvije države Držani zavod za statistiku analizirao tržište rada (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Držani zavod za statistiku analizirao tržište rada (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Držani zavod za statistiku analizirao tržište rada (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Držani zavod za statistiku analizirao tržište rada (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Držani zavod za statistiku analizirao tržište rada (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska Sretan nam Praznik rada! Po stopi zaposlenih u EU-u na samom smo dnu ljestvice, od nas su gore samo dvije države 1/3 >>

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene