U tri su teške prometne nesreće smrtno stradale četiri osobe. Više informacija o prometnim nesrećama bit će poznato nakon završetka policijskog očevida.

Galerija


Muškarac je smrtno stradao u prometnoj nesreći koja se oko 7:15 sati na novogodišnje jutro dogodila u Zaprešiću, izvijestila je policija.

Muškarac je preminuo na mjestu događaja, a u nesreći su sudjelovala dva osobna automobila.

U tijeku je policijski očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija.

U izlijetanju automobila s ceste poginule dvije osobe

Dvije osobe poginule su u teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Lugu Samoborskom. Policija je izvijestila da su stradale dvije osobe u izlijetanju automobila sa ceste.

Kako javljaju 24 sata,  poginuli su mladić (24) i djevojka (24).

Teška prometna nesreća u Biogradu

Jutros oko 7 sati, u Ulici dr. Franje Tuđmana u Biogradu, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su stradale dvije osobe.

Prema rezultatima očevida sumnja se da je 18-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 1,4 promila upravljao Volkswagenom (ZD) u smjeru središta grada i sudario se s Mazdom (ZD) kojom je, ispred njega i u istom smjeru, upravljala 36-godišnjakinja.

Nakon sudara Mazda je izašla izvan kolnika i udarila u stablo. Vozačica je prevezena u zadarsku bolnicu gdje je, sat vremena nakon nesreće, preminula. Volkswagen se nakon sudara prevrnuo na krov, a vozač je nakon očevida također prevezen u bolnicu.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.