Uzrok strašne nesreće na Jarunu u kojoj je jedna osoba poginula još uvijek nije poznat iako je očevid završen. Zagrebačka policija traži svjedoke nesreće.

Galerija


Na Aleji Matije Ljubeka na zagrebačkom Jarunu u nedjelju oko u 6.58 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj poginula jedna osoba. 

Vezani članci Nesreća na Aleji Bologne Strašna nesreća u Zagrebu: Na Aleji Bologne automobil udario u stup, jedna je osoba poginula Uhićenje Tihomira Blagusa Policija se oglasila o snimci uhićenja Tihomira Blagusa koja je šokirala mnoge: "Time se navodi na krivi zaključak"

Policija je objavila da je automobil sletio s ceste, no točan uzrok nesreće bit će poznat nakon što policija objavi rezultate očevida.

Automobil je bio potpuno smrskan ispod jednog stabla uz pješačku stazu jarunskog jezera. Tijelo unesrećenog morali su izvlačiti vatrogasci koji su rezali ono što je ostalo od potpuno uništenog automobila. 

24sata neslužbeno doznaju kako je poginuo Dominik Išaretović (29), igrač futsala iz Sesveta, član hrvatske futsal reprezentacije.

Iz PU zagrebačke objavili su kako traže svjedoke ove prometne nesreće te mole da se, ako imaju saznanja, jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192.