Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U teškoj prometnoj nesreći koja se oko 1 sat u noći dogodila na autocesti A1 između tunela Sv. Rok i čvora Maslenica, poginula je 20-godišnja vozačica, a njezin 30-godišnji suvozač u nesreći je teško ozlijeđen.


Iz još neutvrđenih razloga, kod tunela Bristovac u smjeru Zadra, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginula 20-godišnja vozačica automobila, doznajemo iz PU zadarske. Osim nje u vozilu je bio i 30-godišnjak, koji je u nesreći teško stradao i ima po život opasne ozljede te je prebačen u bolnicu.

Vezani članci Policijski očevid (Foto: Arhiva/Miranda Cikotic/PIXSELL) Pješaka udario autom i pobjegao: Dok je ležao u nesvijesti, umjesto da mu pomogne, drugi ga muškarac opljačkao Očevid, ilustracija Tragedija kod Zadra: U teškoj prometnoj nesreći poginule dvije djevojčice, otac i još jedna djevojčica teško ozlijeđeni. Objavljeno kako je došlo do nesreće

Za sav promet zatvorena je bila dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica između 1 i 3 sata.

Stanje u prometu

(DC50, DC27 i DC54), objavio je Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni te skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji. Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i na širem riječkom području, a ima je i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između vijadukta Melnik i tunela Tuhobić.

Jak vjetar povremeno puše na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Ravna Gora te A1između čvorova Bosiljevo i Otočac. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Mogući su odroni zemlje i kamenja. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova u tunelu Veliki Gložac u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

Na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju prometa, zbog suženja kolnika i manje protočnosti vozila, mogući su povremeni zastoji.  (Hina)