Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nesreća se dogodila jučer oko 16:35 kad je 50-godišnji vozač automobila počeo skretati ulijevo bez provjere sigurnosti na cesti, pa se sudario s motociklistom (48) koji se kretao u istom smjeru i krenuo pretjecati. Vozač motora udario je u zaštitnu ogradu te je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je i preminuo.


U prometnoj nesreći koja se dogodila 20. siječnja oko 16:35 na području Rovinja smrtno je stradao vozač motocikla (48), javila je istarska policija.

Vezani članci Kobe Bryant i Vanessa Bryant Kao da su slutili tragediju: Dogovor Kobea Bryanta i supruge iz prošlosti doista slama srce Kobe Bryant i Vanessa Bryant Ostala je s njim i nakon optužbi za silovanje te prevare, a izgubila ga je na tragičan način kao i njihovu kćer

Vozač (50) automobila pulskih registracija na cesti D-303 iz smjera Rovinja prema Rovinjskom Selu počeo je skretati ulijevo preko pune uzdužne linije a da se nije prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U istom trenutku 48-godišnjak koji se kretao u istom smjeru na motociklu Suzuki, pulske registarske oznake, započeo je s pretjecanjem te su se motocikl i automobil sudarili, nakon čega je 48-godišnjak s motociklom udario u zaštitnu ogradu.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač motocikla prevezen je pulsku bolnicu, gdje je nažalost preminuo. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja utvrđivati okolnosti nesreće.