Obavijesti Video Pretražite Navigacija
udario u zaštitnu ogradu

Teška nesreća kod Rovinja: U sudaru s autom poginuo vozač motocikla (48)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreća se dogodila jučer oko 16:35 kad je 50-godišnji vozač automobila počeo skretati ulijevo bez provjere sigurnosti na cesti, pa se sudario s motociklistom (48) koji se kretao u istom smjeru i krenuo pretjecati. Vozač motora udario je u zaštitnu ogradu te je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je i preminuo.

U prometnoj nesreći koja se dogodila 20. siječnja oko 16:35 na području Rovinja smrtno je stradao vozač motocikla (48), javila je istarska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija optužuju vlasti Umro od srčanog udara na plaži, a onda je obitelj doživjela novi šok: "Čije su nam tijelo to dovezli?!" Ilustracija Očevid u tijeku U blizini Bjelovara dogodila se prometna nesreća: Stradao je motociklist

Vozač (50) automobila pulskih registracija na cesti D-303 iz smjera Rovinja prema Rovinjskom Selu počeo je skretati ulijevo preko pune uzdužne linije a da se nije prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U istom trenutku 48-godišnjak koji se kretao u istom smjeru na motociklu Suzuki, pulske registarske oznake, započeo je s pretjecanjem te su se motocikl i automobil sudarili, nakon čega je 48-godišnjak s motociklom udario u zaštitnu ogradu.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač motocikla prevezen je pulsku bolnicu, gdje je nažalost preminuo. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja utvrđivati okolnosti nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene