Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto suradnje novi okršaj

Taksisti Taxi Zagreba napali vozača Cammea i putnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavljaju se problematični odnosi među taksistima Radio Taxi Zagreba i Taxi Cammea.

Posljednji incident dogodio se danas u popodnevnim satima ispred KBC-a Dubrava. 'Petorica taksista Radio Taxi Zagreba prvo su se obrušili na vozilo Cammea, na kojem su razbili i istrgnuli vanjsko ogledalo te su oštetili druge dijelove karoserije, a potom su pokušali napasti vozača koji je uspio ući u automobil i pobjeći', priopćili su iz Taxi Cammea i istaknuli da je u vozilu bila i putnica.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Novi napad na djelatnike ZET-a Sindikat prijeti zaustavljanjem prometa Napadnuta vozačica ZET-a u šoku za Dnevnik Nove TV: ''Po rukama, nogama i glavi, lupali su me gdje su stigli''

Iz Taxi Cammea dodali su da se radi o jednom od vozača koji su nedavno javno svjedočili o pretrpljenim napadima te da vjeruju kako je riječ o 'pokušaju brutalne odmazde'.

>> Nakon izgreda: Taksi Cammeo i Radio taksi Zagreb dogovorili suradnju

Napad na taksita potvrdili su i u zagrebačkoj policiji. 'Oko 15:50 sati više taksista Taxi Zagreba napalo je ispred KBC Dubrava 32-godišnjeg taksista Taxi Cammea. On je prošao bez ozljeda, dok je vozilo oštećeno', rekli su iz zagrebačke policije i dodali da se radi o potrganom retrovizoru. Policija vrši daljne istražne radnje.

Ovaj napad dogodio se samo nekoliko dana nakon što su dva taksi prijevoznika dogovorila suradnju. Kako su bili izvijestili, uspjeli su se dogovoriti o korištenju zagrebačkih taksi stajališta i o edukativnim razgovorima za vozače.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene