Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nastavljaju se problematični odnosi među taksistima Radio Taxi Zagreba i Taxi Cammea.


Posljednji incident dogodio se danas u popodnevnim satima ispred KBC-a Dubrava. 'Petorica taksista Radio Taxi Zagreba prvo su se obrušili na vozilo Cammea, na kojem su razbili i istrgnuli vanjsko ogledalo te su oštetili druge dijelove karoserije, a potom su pokušali napasti vozača koji je uspio ući u automobil i pobjeći', priopćili su iz Taxi Cammea i istaknuli da je u vozilu bila i putnica.

Vezani članci Napad (Foto: Screenshot/YouTube) Pokušao prijaviti zločin pa završio s razbijenim vjetrobranom u potjeri s kriminalcima Migranti, Slovenija, ilustracija (Foto: Marko Jurinec/PIXSELL) Slovenska policija: "Migrant koji je nožem napao taksista u Sloveniju je ušao iz Italije"

Iz Taxi Cammea dodali su da se radi o jednom od vozača koji su nedavno javno svjedočili o pretrpljenim napadima te da vjeruju kako je riječ o 'pokušaju brutalne odmazde'.

>> Nakon izgreda: Taksi Cammeo i Radio taksi Zagreb dogovorili suradnju

Napad na taksita potvrdili su i u zagrebačkoj policiji. 'Oko 15:50 sati više taksista Taxi Zagreba napalo je ispred KBC Dubrava 32-godišnjeg taksista Taxi Cammea. On je prošao bez ozljeda, dok je vozilo oštećeno', rekli su iz zagrebačke policije i dodali da se radi o potrganom retrovizoru. Policija vrši daljne istražne radnje.

Ovaj napad dogodio se samo nekoliko dana nakon što su dva taksi prijevoznika dogovorila suradnju. Kako su bili izvijestili, uspjeli su se dogovoriti o korištenju zagrebačkih taksi stajališta i o edukativnim razgovorima za vozače.