Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Švercer cigareta pokušao je jučer ujutro na Trešnjevci opelom vectrom pregaziti policajca, doznaje se od zagrebačke Policijske uprave.


Policija je tijekom noći na Selskoj cesti uočila parkiranu vectru i u njoj šteke cigareta prekrivene tepihom. Kada je ujutro osumnjičeni 40-godišnjak došao i krenuo vozilom, policija ga je pokušala zaustaviti, no on se dao u bijeg, pri čemu je počinio nekoliko prometnih prekršaja.

Vezani članci Policija, ilustracija Tragedija u blizini Varaždinskih toplica: Prevrnuo se traktor, vozač preminuo na mjestu Splitska policija Kamionom pregazio ženu na rivi na Hvaru: Policija traži očevice da otkrije kako je došlo do nesreće

Kada je u jednom trenutku policajac na semaforu prišao vectri, osumnjičenik ga je pokušao udariti vozilom, no nije uspio. Zatim je izišao je iz automobila i dao se bijeg, ali policajci su ga sustigli i svladali, pri čemu su ga lakše ozlijedili. Liječničku pomoć pružila mu je ekipa Hitne medicinske pomoći, a slijedi prekršajna i kriminalistička obrada.