Sjekira (Foto: Gulicer/Thinkstock)
Sjekira (Foto: Gulicer/Thinkstock)

U subotu je kod Čakovca došlo do fizičkog obračuna nekoliko ljudi, javlja međimurska policija.


U subotu, u jutarnjim satima u Pušćinama, Ulici Vladimira Nazora, na dvorištu su se posvađali 38-godišnjak i 24-godišnjakinja s područja općine Pribislavec, 41-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće te 38-godišnjak s područja grada Čakovca. Svađa je prerasla u fizički sukob uz sjekire i drvene palice.

Vezani članci Policija, Ilustracija (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Na tribinama stadiona u Borovu naselju neprimjereni grafiti: ''To je provokacija uoči braniteljskog turnira'' Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Detalji policijske akcije u Ministarstvu graditeljstva: Tko je sve uhićen zbog sumnji u podmićivanje

38-godišnjak s područja općine Pribislavec je nakon toga sjeo u automobil i u namjeri da udari 41-godišnjaka, nekoliko puta udario u dva parkirana vozila dok se 41-godišnjak izmicao. U zadnjem naletu je vozilom udario u 73-godišnjakinju sa šireg područja općine Nedelišće koja je došla na dvorište.

73-godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, dok su 41-godišnjak, dva 38-godišnjaka i 24-godišnjakinja zadobili lake tjelesne ozljede.

38-godišnjak je priveden uz kaznenu prijavu i određen mu je istražni zatvor.

Protiv 41-godišnjaka, oba 38-godišnjaka i 24-godišnjakinje podnesene su prekršajne prijave.