Policijska traka (Foto/Arhiva: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Policijska traka (Foto/Arhiva: Sanjin Strukic/PIXSELL)

U Trogiru je sinoć došlo do svađe i pucnjave u kojoj je ranjen muškarac. Policija je u četvrtak objavila detalje obračuna. Otkriveno je kako su obojica pucali iz istog pištolja.


Muškarac (40) je ranjen u nogu nakon što je prvo došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba dvojice muškaraca. Napadač (45) je uhićen. Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad obojicom muškaraca.

Vezani članci Zaplijenjeno oružje, ilustracija (Foto: MUP) Prijavili ga zbog prijetnji i kršenja samoizolacije pa mu pretražili kuću i našli arsenal oružja Auto na parkiralištu ''Lopov zlatna srca'' ukrao joj auto i onda još prijetio da će joj pozvati policiju

Utvrđena je sumnja da je 45-godišnjak vatrenim oružjem, pištoljem, počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju na štetu 40-godišnjaka, zbog čega je protiv njega podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu i tijekom večeri muškarac će biti priveden pritvorskom nadzorniku.

Kaznena prijava je podnesena i protiv 40-godišnjaka, zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, s obzirom na to da je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je tijekom verbalnog sukoba, neposredno prije nego što je ozlijeđen, iz istog pištolja, koji je ilegalno posjedovao, ispalio hitac pored 45-godišnjaka.

Osim kaznene prijave, protiv 40-godišnjaka se podnosi i Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o oružju, priopćila je Policijska uprava Splitsko-dalmatinska.