Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MOTIV NEPOZNAT

Susjedi manijaka koji je izbo dvoje djece: "Oduvijek je bio čudan, bilo je samo pitanje vremena kad će planuti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz policije ne žele ništa govoriti o motivima napada na dvoje djece, u Dardi i mjestu Mece. Jedno je dijete otpušteno iz bolnice na kućnu njegu, a drugo je zadržano na liječenju. Napadača se zasad sumnjiči za teško ubojstvo u pokušaju.

Motiv divljačkog napada na dvoje djece, u Dardi i mjestu Mece, još nije poznat. Iz policije šute, opravdavajući to istragom koja je u tijeku. Muškarac koji je odvijačem napao dječaka i djevojčicu uhićen je, a njegovi susjedi kažu kako je on već dugo problematičan.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Dijete, ilustracija mentalno zdravlje pati Psihijatri zabrinuti za mlade: Pacijenti su sve mlađi, raste agresija, a kliničke slike su sve ozbiljnije

"Šokirali smo se kad smo čuli da je ozlijedio našu susjedu i jednog dečkića u Dardi. Oduvijek je čudan bio. Ispilio nam je mozak nedavno oko struje i prevelikih računa te da će bojkotirati sve to i pisati Papi. Ne znam što bih rekao osim da je, ako sad gledam unatrag, bilo samo pitanje vremena kada će planuti na dramatičan način.

Njegova majka se teško nosi s njegovom psihom. Bila mi je rekla da je prije par mjeseci otputovao za Njemačku da njeguje nekog bolesnog umirovljenika, ali se najednom vratio. Razloge povratka nisam pitao", rekao je za Jutarnji list susjed uhićenog muškarca.

Napadnuta djeca odmah su prevezena u bolnicu. Jedno je još na bolničkoj njezi, a drugo je otpušteno kući. Muškarac ih je, kako se čini, izabrao nasumično. 

"Ozljeđenoj djeci pružena je liječnička pomoć, prevezeni su u KBC Osijek. Nakon obrade jedno dijete otpusteno je na kućnu njegu, dok je drugo hospitalizirano i nalazi se van životne opasnosti. 49-godišnji napadač je priveden, a policija ima 24 sata za prve izvide. Obavljaju pretragu napadačeva doma. Za sada ga se sumnjiči za teško ubojstvo u pokušaju, a za to kazneno djelo kazna je od 10 godina do dugotrajnog zatvora. Neslužbeno doznajemo i da napadač nije u srodstvu s ozljeđenom djecom. A više o detaljima napada i samom motivu, te koji je oštri predmet u pitanju znat će se kad završi kriminalističko istraživanje", javila je iz Osijeka reporterka Dnevnika Nove TV Matea Drmić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene