Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA KOD OSIJEKA

Manijak odvijačem izbo dječaka i djevojčicu! Hitno im je pružena pomoć, iz bolnice objavili u kakvom su trenutno stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (49) danas oko 10 sati u dva različita mjesta, Dardi i Mecama kod Osijeka, nožem je ozlijedio dvoje djece. Napadač je uhićen. Ozlijeđenoj djeci pruža se liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

U dva različita mjesta nedaleko od Osijeka, Dardi i Mecama, 49-godišnji muškarac danas oko 10 sati oštrim je predmetom ozlijedio dvoje djece, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Noćni klub - 2 Istraga se nastavlja Alkoholom se otrovalo 12 maloljetnika: Policija prijavila beogradski klub

Kako su za DNEVNIK.hr odgovorili iz KBC-a Osijek, djeca su u bolnicu primljena u prijepodnevnim satima, a jedno je nakon obrade pušteno na kućnu njegu. "Drugo je hospitalizirano na Zavodu za dječju kirurgiju te se nalazi van životne opasnosti", odgovorilo je Ravnateljstvo KBC-a Osijek.

Prema neslužbenim informacijama, 49-godišnjak je djecu ozlijedio odvijačem. Policija nije precizirala o kojem je oštrom predmetu riječ, no lokalni mediji navode da je u pitanju odvijač te da su ozlijeđeni dječak i djevojčica.

Muškarac je ubrzo uhićen, a ozlijeđenoj djeci pružena je liječnička pomoć u KBC-u Osijek. Neslužbeno doznajemo da djeca nisu ni u kakvoj vezi s muškarcem koji ih je napao. 

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene