Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđene četiri osobe

Sudar triju automobila kod mosta na Krku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći - sudaru triju automobila - koja se dogodila jutros na Krku na udaljenosti od 200 metara od Krčkoga mosta jedna osoba zadobila je ozljede opasne po život, a ozlijeđene su još tri osobe, doznaje se u primorsko-goranskoj Policijskoj upravi .

Sudarila su se tri automobila riječkih registarskih oznaka, od kojih su se dva kretala od Krka prema Rijeci, a jedan u pravcu Krka. Vozačica automobila koji se kretao prema Krku skrenula je iz nepoznatoga razloga u lijevu traku i izravno se sudarila s jednim automobilom u čiji je pak stražnji dio udario drugi automobil.

Najteže je ozlijeđena vozačica koja je prešla na suprotnu kolničku traku, a svi ozlijeđeni prevezeni su u riječki Klinički bolnički centar( KBC).

Promet koji je zbog nesreće bio obustavljen pušten je oko 9 sati naizmjenično jednom trakom.

U drugom sudaru koji se dogodio jutros u Bakarcu u izravnom sudaru automobila riječih i zagrebačkih registracijskih oznaka lakše su ozlijeđene dvije osobe. Promet je zbog nesreće bio prekinut u 6,40 sati, a nakon policijskog očevida ponovno je pušten u 7,50 sati.

Pročitajte i ovo Sudar na istoku Zagreba Prometne nesreće FOTO Velike gužve zbog sudara na istoku Zagreba Novi Krčki most - 3 natječaj za megaprojekt Pogledajte projekciju mosta koju je prije četiri godine izradio Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene