Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Između Sela i Žažine

Teška nesreća kod Siska: U sudaru tri automobila jedna osoba poginula, jedna teško ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom pokušaja pretjecanja automobila, došlo je do teškog frontalnog sudara, pri čemu je na sve naletio i treći automobil.

U sudaru tri automobila što se u nedjelju navečer oko 21:25 sati dogodio na državnoj cesti Zagreb - Sisak, između naselja Sela i Žažina, jedna je osoba smrtno stradala, a druga je s teškim ozljedama prevezena u sisačku Opću bolnicu.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

Prometna nesreća se, prema prvim informacijama, dogodila kada je vozač preticao automobil ispred sebe, prešao u lijevi trak i sudario se s vozilom koji je dolazilo iz suprotnog smjera. U njih se potom zabio i treći automobil.

Promet između Zagreba i Siska odvijao se zaobilazno preko Petrinje, jer je na mjestu nesreće promet bio zatvoren za sva vozila, a policija je ponovo otvorila promet za sva vozila nakon završetka očevida. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene