Prilikom pokušaja pretjecanja automobila, došlo je do teškog frontalnog sudara, pri čemu je na sve naletio i treći automobil.


U sudaru tri automobila što se u nedjelju navečer oko 21:25 sati dogodio na državnoj cesti Zagreb - Sisak, između naselja Sela i Žažina, jedna je osoba smrtno stradala, a druga je s teškim ozljedama prevezena u sisačku Opću bolnicu.

Vezani članci Prometna nesreća u Zagrebu Prometna nesreća kod Vjesnikova nebodera: U sudaru motocikla i automobila ozlijeđena jedna osoba Policijski očevid, ilustracija Nesreća kod Siska: U naletu automobila u Selištu Sunjskom poginuo biciklist

Prometna nesreća se, prema prvim informacijama, dogodila kada je vozač preticao automobil ispred sebe, prešao u lijevi trak i sudario se s vozilom koji je dolazilo iz suprotnog smjera. U njih se potom zabio i treći automobil.

Promet između Zagreba i Siska odvijao se zaobilazno preko Petrinje, jer je na mjestu nesreće promet bio zatvoren za sva vozila, a policija je ponovo otvorila promet za sva vozila nakon završetka očevida. (Hina)