Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više je ozlijeđenih

VIDEO Stravična prometna nesreća u Koprivnici: Sudar tri auta i cisterne, jedna osoba poginula

Prometna nesreća u Koprivnici - 2
Prometna nesreća u Koprivnici - 2 Dino Šipuš, ePodravina
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Koprivnici - 2 Prometna nesreća u Koprivnici - 2 Foto: Dino Šipuš, ePodravina Prometna nesreća u Koprivnici - 3 Prometna nesreća u Koprivnici - 3 Foto: Dino Šipuš, ePodravina Policija - Ilustracija - 3 Policija - Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prometna nesreća u Koprivnici - 1 Galerija 1/4 >>
Jedna je osoba poginula, a nekoliko ih je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći u Koprivnici. Sve službe su na terenu.

Na raskrižju zaobilazne i Radničke ceste u Koprivnici jutros u 10:55 dogodila se teška prometna nesreća. Sudjelovala su tri osobna automobila i kamion s cisternom. Više osoba ozlijeđeno je i prevezeno u koprivničku bolnicu.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

Jedan je vozač smrtno stradao.

ePodravina javlja kako su scene stravične. Jedan je automobil završio pod šleperom i prilikom odbijanja od siline udarca udario druga dva.

 

"Promet na DC-2 je zatvoren za teretna vozila, dok se osobna preusmjeravaju na relaciji Sarigrad – Draganovec – Bakovčice i prema Đurđevcu, a od Đurđevca u Kop. Bregima u Koprivnicu", javlja policija.

 

Na terenu su policija i vatrogasci.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene