Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na moru

Sudar glisera kod rta Madona: Poginuo Talijan, njegova supruga teško ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pomorskoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 11:00 sati, na poziciji 500 do 600 metara zapadno od rta Madona sudarila su se dva gumenjaka, pri čemu je član posade U.U. (rođen 1947. godine), talijanski državljanin trenutno preminuo od zadobivenih ozljeda, a članica posade E.M., supruga poginuloga, također talijanska državljanka zadobila je tjelesne ozljede i medicinski je zbrinuta, priopćilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture (MPPI).

MPPI navodi kako je u subotu preminuo i ronilac F.W. (rođen 1953. godine), njemački državljanin, koji je sudjelovao u organiziranom ronjenju uz obale otoka Plavnika. Dodaje kako je ozlijeđeni ronilac prebačen hitno u Valbisku na otok Krk oko 13.40 sati, kada su ga preuzeli djelatnici Hitne medicinske pomoći Rijeka, no nažalost, nedugo potom ronilac je preminuo. (Hina)

Pročitajte i ovo Nevrijeme izazvalo pomorske nesreće - 5 niz pomorskih nesreća Tragične posljedice: Nevrijeme na moru uzelo tri života, jednog kupača jugo odnijelo s plaže Sudar plovila u Luci Gruž Istraga u tijeku Brodica udarila u podmorski greben kod Koločepa, dvije osobe teško ozlijeđene, a još dvije lakše

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene