Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U pomorskoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 11:00 sati, na poziciji 500 do 600 metara zapadno od rta Madona sudarila su se dva gumenjaka, pri čemu je član posade U.U. (rođen 1947. godine), talijanski državljanin trenutno preminuo od zadobivenih ozljeda, a članica posade E.M., supruga poginuloga, također talijanska državljanka zadobila je tjelesne ozljede i medicinski je zbrinuta, priopćilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture (MPPI).


MPPI navodi kako je u subotu preminuo i ronilac F.W. (rođen 1953. godine), njemački državljanin, koji je sudjelovao u organiziranom ronjenju uz obale otoka Plavnika. Dodaje kako je ozlijeđeni ronilac prebačen hitno u Valbisku na otok Krk oko 13.40 sati, kada su ga preuzeli djelatnici Hitne medicinske pomoći Rijeka, no nažalost, nedugo potom ronilac je preminuo. (Hina)

Vezani članci Pomorska policija, ilustracija (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Tragedija u Dubrovniku: Indijski pomorac pao s kruzera i poginuo Policija uhitila talijanske ribare kod Dugog otoka (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Policija pustila Talijane koji su brodom ušli u hrvatski dio Jadrana: Platili su kaznu od 45.000 kuna

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook