Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dvije osobe ozlijeđene

U stravičnoj prometnoj nesreći u Dugopolju poginuo splitski pjevač: "Galopiraj i pjevaj beskrajnim nebeskim stazama"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u Dugopolju poginuo je Igor Nešić, pjevač splitskog benda Smile. U nesreći su ozlijeđene dvije osobe.

U Ulici Domovinskog rata u Dugopolju noćas oko 00:45 sudarila su se dva osobna automobila. Kako javlja splitska policija, poginuo je muškarac, a dva su muškarca teško ozlijeđena. Prevezeni su u KBC Split. 

Na terenu su satima radi očevida bili zamjenik županijskog državnog odvjetnika i prometna policija. 

Poginuli 29-godišnji Igor Nešić bio je član splitskog benda Smile i instruktor jahanja. U bolnicu su s teškim tjelesnim ozljedama prevezeni 32-godišnji I. K. i 35-godišnji M. P.

"Sinoć nas je tragično napustio naš dragi i dobri kolega, pjevač benda Smile Igor Nešić. Instruktor jahanja i istinski zaljubljenik u konje. Dragi naš kolega, sad pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama i počivao u miru božjem. Obitelji iskrena sućut. Dragi kolege glazbenici i svi mi koji smo stalno po noći na putu, pazite kako vozite, polako i oprezno. RIP", objavili su njegovi kolege glazbenici na svojoj stranici na Facebooku.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Nešić je vozio Suzuki Vitaru iz Dugopolja prema Koprivnu i bio je sam u automobilu kad je s druge strane naišao VW Passat u kojem su se nalazili Kardum i Perišić. Nesreća se dogodila oko 00:45, kad je Passat s desne trake prešao u lijevu preko srednje i sudario se frontalno s autom kojim je upravljao 29-godišnjak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna roba se rasula po cesti Krš i lom kod Nove Gradiške: Kamion se prevrnuo na autocesti, zaštitna ograda probila kabinu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna crni niz Što se to događa: U naletima automobila u Požegi ozlijeđeno troje ljudi

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene