Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Djevojku silovao pa joj odvijačem izbo vaginu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenik je prestravljen. Jučer se cijeli dan po gradu prepričavao nečuven zločin.

U nedjelju pola sata nakon ponoći 20-godišnjak je navodno silovao i na najstravičniji se način iživljavao na svojoj četiri godine mlađoj djevojci, piše Večernji list. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Švrljali i nadrljali Cijelo selo saznalo za nedjelo: Ljubavniku se zaglavio penis u nevjernoj ženi Slika nije dostupna Od penisa do vagine NEVJEROJATAN VIDEO Ovako izgleda operacija promjene spola

Sve se dogodilo u zahodu jednoga od kafića u Docu, najpopularnijem i najmasovnijem okupljalištu mladih u Šibeniku.

Osoblje kafića prepričava u detalje kako je mladić djevojku napao, ispljuskao, odvukao u zahod i silovao. Tvrde da je nakon napada sanitarni čvor ostao umrljan krvlju. 

>> Priveden mladić koji je odvijačem izbo djevojku

Nakon silovanja je, tvrde, djevojci odvijačem ozlijedio spolni organ, navodno je dva puta ubo i ozlijedio joj maternicu. 

Policija nije još dala službenu informaciju o događaju.

Vrlo nevoljko potvrdila je da je 20-godišnjak teško ozlijedio 16-godišnju djevojku, koja je hitno prevezena na kirurgiju, operirana i hospitalizirana na odjelu ginekologije.

Ni u bolnici, zbog dobi djevojke, nisu htjeli otkriti pojedinosti. Operirana je i izvan životne opasnosti. 

Nakon cjelodnevne kriminalističke obrade sinoć je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku, gdje će ga istražni sudac ispitati i najvjerojatnije odrediti pritvor.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, koliki je pak bio bijes njezinih prijatelja, svjedoči i to da je jedan od njih u trenutku nailaska policije nasilniku razbijao pivsku bocu o glavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene