Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječak pokušao pobjeći

Strava u Međimurju: Udario nećaka (5), a onda ga bacio na beton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dijete je prevezeno u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđeno. Zadržano je na liječenju.

U romskom naselju Piškorovcu u Međimurskoj županiji 1. siječnja oko 14 sati teško je ozlijeđeno dijete. Kako je danas izvijestila Policijska uprava međimurska, u dvorištu svoje kuće 30-godišnjak je rukom udario dijete (5) svoga brata, koje je potom počelo bježati prema svojoj kući, no sustigao ga je, podigao rukama i bacio na betonsku podlogu. Dijete je prevezeno u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđeno. Zadržano je na liječenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

STRAVIČNO: Rodila u tajnosti i dijete BACILA kroz prozor!

'Počinitelj je uhićen i 2. siječnja uz kaznenu prijavu doveden Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, koji ga je ispitao i danas će biti doveden sucu istrage Županijskog suda u Varaždinu, koji će odlučiti o istražnom zatvoru', kažu u PU međimurskoj. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene