Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji ništa nisu znali

STRAVIČNO: Rodila u tajnosti i dijete BACILA kroz prozor!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Španjolske je uhićena jer je, nakon što je rodila u tajnosti, dijete bacila kroz prozor.

Španjolski su se mediji raspisali o 35-godišnjoj ženi koja je tajila trudnoću, a kada je rodila, prerezala je pupčanu vrpcu te dijete s prvog kata bacila kroz prozor. Na svu sreću, tek rođena beba je preživjela pad s visine 2,2 metra, prenosi El Pais.

Bebu proglasili mrtvom, plačem se spasila od kremiranja

Sve se odigralo u pet ujutro. Nakon što je bacila djete, 35-godišnjakinja je od roditelja zatražila pomoć zbog jakog krvarenja. Nekoliko sati kasnije baka novorođenčeta je primijetila da joj je ispod prozora dijete pa je pozvala hitnu i policiju. Policija je odmah došla i pružila pomoć djetetu do dolaska hitne. Kasnije je dijete prevezeno u bolnicu gdje su ga liječnici uspjeli spasiti, no još je uvijek u kritičnom stanju.

Majka djeteta je uhićena zbog pokušaja ubojstva djeteta. Inače, 35-godišnjakinja je živi s roditeljima i cijelo im je vrijeme tajila da je trudna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene