Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija više puta intervenirala

Strava kraj Daruvara: Pijani muškarac sjekirom udarao ženu po glavi i vukao je za kosu po dvorištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je u Siraču, mjestu kraj Daruvara, sjekirom udarao nevjenčanu ženu. Navodno se sve odvijalo pred očima njezina maloljetnog djeteta.

Policajci su iz Policijske postaje Daruvar proveli kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju.

Muškarac je napao svoju nevjenčanu suprugu pred očima njezina maloljetnog djeteta u nedjelju navečer. Svoju je nevjenčanu suprugu izudarao sjekirom po glavi, ramenu i nozi.

Prije toga ju je, kako piše Moj portal, navodno gušio i vukao za kosu po dvorištu. U krvi je imao više od tri promila alkohola, neslužbeno doznaje portal.

Policija je na tu adresu navodno dolazila više puta, najviše zbog nasilja u obitelji, a žrtve su bile i ona i on.

"Sumnja se da je u nedjelju, 13. studenog, u večernjima satima u Siraču, u obiteljskoj kući, nakon verbalne prepirke fizički napao svoju 39-godišnju izvanbračnu suprugu te joj potom hladnim oružjem zadao nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela.

Pročitajte i ovo Ilustracija Burno u Poreču Žena s 3,8 promila u krvi nožem nasrnula na pijanog muža: Policija objavila detalje

39-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Pakrac, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede, a 31-godišnjak je te večeri uhićen i priveden u prostorije policije, gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola.

U ponedjeljak je 31-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave, a protiv njega je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru", priopćila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene