Obavijesti Video Pretražite Navigacija
5 muškaraca

Strava kod Vinkovaca: Zavezali djevojku za stolac i grupno je silovali?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj o kojem se počelo pričati na Facebooku policiji nije prijavljen, ali provjeravaju određene informacije na terenu.

Iako kaznenu prijavu za takvu djelo službeno nisu zaprimili, policija na terenu obavlja razgovore i provjerava određene informacije o navodnom slučaju grupnog silovanja u okolici Vinkovaca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićeni su Četvorica dječaka silovala mladu ženu ispred trgovine, najmlađi ima samo 12 godina Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete"

Čehinja silovana kod Vranskog jezera

Na društvenoj mreži se, naime, pojavila informacija kako je na vinkovačkom području prije nekoliko dana skupina od pet osoba silovala mlađu djevojku.

Djevojku su navodno silovali u jednom kafiću. Na Facebooku se pojavilo više detalja, pa se tako među ostalim navodi da je djevojka pronađena zavezana za stolicu, a usta su joj bila zaljepljena sa selotejp vrpcom u kafiću blizu Vinkovaca.

Iz policije su nam poručili kako poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja dodatnih informacija, a nakon što sve informacije budu prikupljene obavijestit će Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru.

'Konkretnijih informacija u ovom trenutku nemamo', rekli su nam.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene