Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

U naselju Stolac, na području Grada Senja, 70-godišnjak je u nedjelju ujutro u obiteljskoj kući čekićem napao svoju 64-godišnju ženu i nanio joj teške tjelesne ozljede zbog kojih se liječi u riječkom Kliničkom bolničkom centru, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava ličko-senjska.


Muškarca su djelatnici Policijske postaje Senj uhitili, a zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju prijavljen je Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci.

Vezani članci Upoznajte Storm Chasing Team Senj (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Upoznajte senjske lovce na buru: Sve ispod vjetra od 150 km/h, za njih je tek propuh Trilj: Mjesto gdje je popodne pronađena ozlijeđena žena (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 1 Ne smije joj prići na sto metara, uhoditi je ili uznemiravati: Mjere opreza za dječaka koji je pokušao ubiti majku

Hina u susjedstvu doznaje da je počinitelj nakon napada na ženu pokušao samoubojstvo vješanjem u štali, ali ga je susjed spriječio rezanjem užeta. Nakon toga muškarac je pobjegao, skrivao se u jednom sjeniku, ali su ga otkrili tragovi u snijegu i ubrzo je uhićen. (Hina)