Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijski očevid

Što je uzrokovalo pad helikoptera kod autoceste A1?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija bi danas trebala obaviti očevid kako bi se utvrdili uzroci nekontroliranog pada helikoptera kod autoceste A1.

Podsjetimo, jučer u popodnevnim satima helikopter Robinson R44 s pilotom i troje putnika pao je pokraj autoceste kod mjesta Prgomet u splitsko-dalmatinskoj županiji, nedugo nakon polijetanja s heliodroma. Srećom, u nesreći nitko nije ozlijeđen. 

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Letjelica je pak teže oštećena i takva je ostala na mjestu događaja gdje će ga do očevida čuvati policajci, izvijestio je istražitelj za zarkoplovne nesreće Dinko Vodanović.

>> VIDEO Pogledajte animaciju pada helikoptera kod autoceste A1

U helikopteru su bili prijatelji vlasnika restorana Macola, Željka Oreškovića Macole koji je za Dnevnik.hr rekao da su svi dobro i ubrzo nakon nesreće krenuli su na put k njemu u Korenicu.

'Prisilno smo sletjeli na neugodan način. Sve je dobro prošlo i ipak smo se našli kod prijatelja Macole na njegovoj fešti. Harmonika je ispala i pala pored mene tako da me nije prignječio helikopter. Ona je ipak zadržala onih desetak centimetara da se letjelica ne nasloni skroz na mene', ispričao je jedan od putnika Tonči Kurilj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene