Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučer nešto iza 22.00 sata liječnici KB Dubrava dojavili su kako su zaprimili 50-godišnju ženu s ozljedama od vatrenog oružja, a ozljede su okvalificirane kao teške.


Neslužbeno se doznaje da se radi o ozljedama prouzročenih hicem iz sačmarice, no policija još ne zna u kakvim je okolnostima došlo do ranjavanja. Kriminalistička obrada je u tijeku. 50-godišnja žena, koja živi na području Vrbovca, kako se neslužbeno doznaje, liječnicima je rekla da je pala, što je njima zbog karaktera ozljeda bilo sumnjivo pa su obavijestili policiju. Njezine su ozljede opasne po život.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Tragedija u Zagrebu: Muškarac kolabirao u tramvaju i preminuo Uskoro uklanjanje šatora ispred KB Dubrava - 2 Uklanjaju se šatori ispred KD Dubrava: "Dolaskom cjepiva mi smo postali ti koji krojimo našu sudbinu"

Prema neslužbenim informacijama, ženu je iz kubure nastrijelio susjed koji se navodno pod utjecajem alkohola vraćao iz berbe. Motiv za sada nije poznat, a za počiniteljem se još traga.