Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KB Dubrava

Stigla u bolnicu s ranama od sačme u leđima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer nešto iza 22.00 sata liječnici KB Dubrava dojavili su kako su zaprimili 50-godišnju ženu s ozljedama od vatrenog oružja, a ozljede su okvalificirane kao teške.

Neslužbeno se doznaje da se radi o ozljedama prouzročenih hicem iz sačmarice, no policija još ne zna u kakvim je okolnostima došlo do ranjavanja. Kriminalistička obrada je u tijeku. 50-godišnja žena, koja živi na području Vrbovca, kako se neslužbeno doznaje, liječnicima je rekla da je pala, što je njima zbog karaktera ozljeda bilo sumnjivo pa su obavijestili policiju. Njezine su ozljede opasne po život.

Pročitajte i ovo Helena Leko zadobila je ozljede dok je pokušala spasiti svojeg psića Strašna priča iz Dubrave Susjedov pas zaklao joj ljubimca, a njoj izgrizao ruku: "Rekli su da će ga vratiti vlasnicima, ne želimo živjeti u strahu" Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem

Prema neslužbenim informacijama, ženu je iz kubure nastrijelio susjed koji se navodno pod utjecajem alkohola vraćao iz berbe. Motiv za sada nije poznat, a za počiniteljem se još traga.   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene