Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Makarske

Podignuta kaznena prijava: Stavila štene u kutiju, omotala ju vrećom za smeće, oblijepila trakom pa ostavila u šumi

Kutija i štene (Foto: Facebook/Udruga Šapama od srca Makarska)
Kutija i štene (Foto: Facebook/Udruga Šapama od srca Makarska) Foto: Facebook/Udruga Šapama od srca Makarska
Policija je podigla kaznenu prijavu protiv žene koja je štene zatvorila u kutiju i ostavila ga u šumarku.

Policijska postaja Makarska u utorak je dobila dojavu udruge koja se bavi zaštitom životinja o kaznenom djelu ubijanja ili mučenja životinja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ljubav je kriva?! ''Štene je letjelo 10 metara u daljinu'': Žena koja baca životinje kroz prozor ponovno ima psa Ilustracija Zlostavljanje životinja Bacila psa s devet metara, ozljede su bile užasne, njezin čin zgrozio i sud: "Učinila sam joj uslugu"

Nakon zaprimljene prijave, makarski policajci su u četvrtak dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom.

Sumnjiče je da je tijekom ponedjeljka ili utorka u Gornjoj Podgori ostavila psa, starosti oko 3 mjeseca, u kutiji omotanoj plastičnom vrećicom i ljepljivom trakom, čime je životinju izložila nepotrebnim patnjama.

"Protiv nje je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog uvodno spomenutog kaznenog djela", priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Udruga Šapama od srca Makarska na Facebooku je objavila da je psić bio ubačen u kutiju od pelena, a kutija je bila zalijepljena s trakom i ostavljena u šumarku pored rampe za ulaz na Park prirode Biokovo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene