Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Insekticid u hrani

Stavila otrov u hranu svojoj svekrvi o kojoj se 3 godine brinula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tanju Milas terete da je lani u rujnu svekrvu otrovala insekticidom karbofuranom u obiteljskoj kući u Zmijavcima kod Imotskog.

Tužiteljstvo u Splitu podnijelo je optužnicu protiv Tanje Milas (31) zbog okrutnog ubojstva svekrve Ane Milas (67). Prijeti joj kazna zatvora do 40 godina. Tanju Milas terete da je lani u rujnu svekrvu otrovala insekticidom karbofuranom u obiteljskoj kući u Zmijavcima kod Imotskog.

Pročitajte i ovo Ilustracija bizaran slučaj Muškarac preminuo dva dana nakon što je naslijedio 30 milijuna eura, obdukcija pokazala da je otrovan: "Imao sam osjećaj da je to bila ona..." Ilustracija Obustavljena proizvodnja Otkriveno još otrovnih sirupa za djecu: Povezani sa 141 umrlim djetetom u svijetu

Učinila je to, tvrdi tužiteljstvo, kako bi se riješila brige o nepokretnoj ženi koju je hranila i čistila tri godine. Otrov je ženi dala s hranom. Ana Milas brzo nakon što je pojela obrok umrla je od trovanja. Slučaj je prijavio Anin sin Ivan Milas, liječnik, pola godine nakon majčine smrti. Tanja Milas pred istražnim sucem zanijekala je djelo.

Supružnici su se početkom godine posvadili. Tanja je otišla i supruga ostavila s troje maloljetne djece. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene