Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen 25-godišnji M.M.

Starica (88) je brutalno ubijena zbog 300 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojstvo 88-godišnje starice iz mjesta Latin u općini Plaško, policija je uspješno rasplela i uhitila 25-godišnjeg M.M. kao glavnog sumnjica.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem i prikupljenim obavijestima utvrđeno je da je navedeni mladić iz Ogulina, 30. lipnja 2010. godine, oko 10 sati, ušao kroz otključana vrata u obiteljsku kuću u kojoj je ubijena starica Ana Klipa živjela, s namjerom krađe novca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Hrabra reakcija građana Razbojnik napao staricu (86), ona u bijegu pala, a on je počeo skidati i legao na nju Slika nije dostupna Ubojstvo u Latinu Ubojstvo kod Plaškog: Pobjegao osumnjičeni mladić

>> Policija rasvijetlila okolnosti ubojstva 88-godišnjakinje

>> Ubojstvo kod Plaškog: Pobjegao osumnjičeni mladić

osumnjičeni M.M. popeo se na prvi kat kuće i od starice zatražio novac, no ona mu ga je odbila predati pa ju je on šakom udario u glavu. Starica je od siline udarca pala na tlo, gdje ju je osumnjičeni M.M. nastavio tući nogom po glavi, od posljedica kojih je 88-godišnja Klipa umrla.

Nakon što je staricu, osumnjičeni je ispreturao stvari u kući u cilju pronalaska novca, nakon čega je pronašao i otuđio 300 kuna, koje je kroz sljedećih par dana potrošio, izvijestila je PU karlovačka. Policija je osumnjičenog uhitila jučer oko 15.30 sati, zbog osnovane sumnje da je usmrćivanjem Ane Klipa iz koristoljublja, počinio kazneno djelo teškog ubojstva. Tijekom dana bit će uz Posebno izvješće priveden Istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu. Na ovu temu danas je u prostorijama PU karlovačke održana tiskovna konferencija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene