Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojica nije 19-godišnjak

Policija rasvijetlila okolnosti ubojstva 88-godišnjakinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je rasvijetlila okolnosti ubojstva 88-godišnje Ane Klipe iz Latina u plaščanskoj općini od 3. srpnja ove godine te najavila da će sutra u podne karlovačka Policijska uprava na tiskovnoj konferenciji izvijestiti o pojedinostima ubojstva.

Glasnogovornica PU-a Tamara Grčić večeras nije mogla reći tko je ubojica i je li uhićen, ali da će o tome sutra biti riječi. Kazala je da ubojica nije 19-godišnjak iz Pothuma Plaščanskog, za kojim je bila organizirana policijska potjera, o čemu je policija izvješćivala medije. Tijekom te potjere mladić je napao djelatnika iz Ogulina koji je trebao obaviti uhićenje te je tada, piše u večerašnjem priopćenju, počinio kazneno djelo 'pokušaja ubojstva policijskog službenika'. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRANILI JOJ KONTAKT S OBITELJI Skovali pakleni plan: Zločinački trojac zatočio 89-godišnjakinju u stanu na Medveščaku te je mjesecima pljačkao Slika nije dostupna "Junak" nacije Svakog jutra već 30 godina obilazi kip diktatora skriven ispod sijena: "Nevidljiv je, ali prisutan"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene