Opasan pas, ilustracija (Foto: Getty)
Opasan pas, ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty

U srijedu je u Staroj Gradiški pas istrčao iz dvorišta na ulicu i ugrizao ženu koja je prolazila. Policija je prekršajno prijavila 47-godišnjakinju, vlasnicu psa.


Na području općine Stara Gradiška, u srijedu oko 11 sati, iz jednog dvorišta istrčao je pas te ugrizao 74-godišnjakinju koja je prolazila ulicom gurajući bicikl. 74-godišnjakinja je prilikom napada psa ozlijeđena.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto. Pixsell,Hrvoje Jelavic) Kakva će to tek kazna biti: Pijan bez dozvole udario pješaka pa divljao autocestom u suprotnom smjeru i izazvao prometnu nesreću Nestali Mario Tomas (Screenshot: nestali.hr) Jeste li ga vidjeli? Mladić otišao planinariti u okolici Rijeke i otad mu se gubi svaki trag

Na mjesto događaja izašli su policija i djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su ozlijeđenu 74-godišnjakinju prevezli u Opću bolnicu "Nova Gradiška" na daljnje liječenje.

Policija je utvrdila da je pas bio čipiran te da je vlasnica psa 47-godišnjakinja. Protiv nje podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.