Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESREĆA U CENTRU

FOTO Drama u središtu Zagreba: Srušio se balkon zgrade, vatrogasci čovjeka izvlačili kroz prozor

Urušio se balkon u Ulici Repulike Austrije - 6
Urušio se balkon u Ulici Repulike Austrije - 6 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Urušio se balkon u Ulici Repulike Austrije - 6 Urušio se balkon u Ulici Repulike Austrije - 6 Foto: DNEVNIK.hr Urušio se balkon u Ulici Repulike Austrije - 5 Urušio se balkon u Ulici Repulike Austrije - 5 Foto: DNEVNIK.hr Urušio se balkon u Ulici Repulike Austrije - 4 Urušio se balkon u Ulici Repulike Austrije - 4 Foto: DNEVNIK.hr Urušio se balkon u Ulici Repulike Austrije - 3 Urušio se balkon u Ulici Repulike Austrije - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Urušio se balkon u Ulici Repulike Austrije - 2 Galerija 1/6 >>
U urušavanju balkona s četvrtog kata zgrade u zagrebačkoj Uici Republike Austrije jedna je osoba ozlijeđena, priopćili su nam u četvrtak poslijepodne zagrebački vatrogasci, koji su sudjelovali u akciji spašavanja.

Jedna je osoba ozlijeđena u padu balkona u četvrtak poslijepodne u zagrebačkoj Ulici Republike Austrije, priopćili su u četvrtak zagrebački vatrogasci.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

"Ozljede nisu vidljive, a osoba je spašena kroz prozor  trećeg kata i predana djelatnicima Hitne medicinske pomoći. Pristupamo uklanjanju dijelova srušenog balkona. Druga osoba koja je bila na 4. katu se uspjela skloniti i nije pala", kazali su nam vatrogasci, koji su osigurali balkon gredom, jer za sada nije moguće njegovo uklanjanje.

Očevid je u tijeku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene