Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Presuda

Splitskoj novinarki 10 godina zatvora za ubojstvo dečka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na desetogodišnju zatvorsku kaznu danas je na Županijskome sudu u Splitu osuđena novinarka Vesna Božanić-Serdar, koja je početkom ove godine u svojemu stanu ubila svoga dečka Antu Čikeša.

Vesnu Božanić-Serdar (46) optužnica Županijskoga državnog odvjetništva teretila je da je 13. siječnja 2012. u večernjim satima, nakon svađe, zbog nepoznatih razloga nožem u prsa ubola deset godina mlađeg dečka Antu Čikeša, koji je od ozljeda ubrzo umro. Tom joj je prilikom izmjereno 2,35 promila alkohola u krvi.

Optužnica je potvrđena u srpnju ove godine, a Vesni Božanić-Serdar od 13. siječnja pritvor je produžavan zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor Prosvjed u Splitu - 5 SRIJEDA ISPRED SUDA Splićani u šoku, idu u prosvjed: "Zagreb ima svog Luku, Split sada ima svog. Koji grad je idući?"

>> Počinje suđenje splitskoj novinarki optuženoj za ubojstvo dečka

Rasprave i presuda na Županijskome sudu bile su zatvorene za javnost. Branitelj Vesne Božanić-Serdar Toni Vukičević najavio je žalbu u zakonskome roku. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene