Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudarila se dva automobila

Splitska policija traži svjedoke prometne nesreće: Teške ozljede zadobili pješak i dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija traži svjedoke prometne nesreće u kojoj su u petak popodne teško ozlijeđeni 73-godišnji muškarac i dijete.

Prometna nesreća dogodila se u petak u 17:57 u Ulici Slobode kada su se sudarila dva automobila pri čemu je jedan od siline udara odbačen na pločnik na kojemu su bili pješaci. 73-godišnji muškarac i dijete zadobili su teške tjelesne ozlijede i zadržani su na bolničkom liječenju.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva Split uz sudskog vještaka za promet i policiju. U službene prostorije doveden je muškarac koji je zadržan u službenim prostorijama do prestanka djelovanja opojnog sredstva. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

"U cilju utvrđivanja detalja vezanih uz prometnu nesreću molimo građane, svjedoke prometne nesreće da se jave djelatnicima Postaje prometne policije Split na telefone 504 036 ili 504 010", poručuju iz splitske policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene