Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika u splitskoj luci

Splitom odjeknula lažna uzbuna o postavljenoj bombi na katamaranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dojava da je danas na katamaranu u splitskoj luci podmetnuta eksplozivna naprava pokazala se lažnom jer policija nije pronašla nikakvu eksplozivnu napravu.

Danas oko 16 sati Pomorska policija izvijestila je Lučku kapetaniju iz Splita o dojavi da je na katamaranu u splitskoj luci podmetnuta eksplozivna naprava. Nakon toga policija je pregledala dva katamarana koji su bili u luci i nije našla nikakvu eksplozivnu napravu, izvijestila je glasnogovornica Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Marina Halužan. Riječ je o Jadrolinijinu katamaranu 'Silba' koji je nakon pregleda 15 minuta kasnije, u 16,15 sati, s 51 putnikom isplovio na redovitoj brzobrodskoj liniji Split-Bol-Jelsa. Pregledan je i katamaran 'Krilo Jet', koji je premješten s 11. na 28. vez, te je u 17 sati, to jest jedan sat kasnije, sa 72 putnika isplovio na redovitoj brzobrodskoj liniji Split-Hvar-Korčula.

Pročitajte i ovo Pregled policije nakon dojave Četiri su dojave lažne Dojava o bombama na više mjesta u Zagrebu! Objavljeni su detalji prijetećeg maila Slika nije dostupna Dojava o bombi na trajektu Hrvat ipak lažna

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene