Dva dilera, marihuanom i kokainom, uhvaćeni su u Splitu, javlja policija.

Galerija


Dovršena je policijska istraga nad 42-godišnjakom, osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Prilikom pretrage njegovog doma na području Kaštela, pronađeno je ukupno 77,8 grama marihuane i vaga za precizno mjerenje.

Vezani članci Policija u automobilu pronašla gotovo 14 kilograma marihuane (Foto: PU dubrovačko-neretvanska) - 1 Velika zapljena na graničnom prijelazu Klek: Policija kod dvojice Albanaca pronašla gotovo 14 kilograma droge PU varaždinska zaplijenila 6kg kokaina (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) - 2 Veliki ulov varaždinske policije: Na granici uhvatili Zagrepčanina s drogom vrijednom nekoliko milijuna kuna

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je u četvrtak prodao 3,30 grama marihuane 37-godišnjaku kojeg su policijski službenici nakon toga zatekli s navedenom količinom droge. Također se sumnjiči i za prodaju 3,50 grama marihuane 48-godišnjaku, koji je 19. studenog zatečen na ulici, s tom količinom droge.

Protiv 37-godišnjaka i 48-godišnjaka podnesene su prekršajne, dok je protiv 42-godišnjaka podnesena kaznena prijava.

Kokain u Omišu

Za proivodnju i preprodaju droge osumnjičen je i 41-godišnjak, nad kojim su kriminalističko istraživanje proveli omiški policajci.

Utvrđena je sumnja da je prodao 0,71 gram kokaina 50-godišnjaku, kojeg su policijski službenici 20. studenog na području Omiša zatekli s istom količinom kokaina pa je protiv njega podnesena prekršajna prijava.

Obavljenom pretragom doma 41-godišnjaka, na širem omiškom području, pronađeno je ukupno 99,13 grama kokaina. Protiv njega je podnesena kaznena prijava.

Plenković ne vjeruje da će se ugroziti nabava F-16, Predsjednica upoznata s tim pitanjem

3 razloga zašto je ovo jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj