Teška prometna nesreća dogodila se u petak oko 5 sati ujutro u Splitu. U sudaru gradskog autobusa i policijskog vozila ozlijeđena su dvojica policijskih službenika.

Galerija


Oko 5 sati ujutro na križanju Solinske i Hercegovačke ulice u Splitu policijsko vozilo zabilo se u gradski autobus broj 37.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Teška prometna nesreća na Rabu: Automobilom sletjeli s ceste, 28-godišnjak na mjestu preminuo Hitna (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL) Vozač automobila teško stradao u sudaru s autobusom, preminuo u bolnici nakon što mu je naglo pozlilo

U PU splitsko-dalmatinskoj doznajemo kako su policijski službenici krenuli na intervenciju, no okolnosti nesreće za sada još nisu poznate.

U sudaru su ozlijeđena dvojica policajaca, no srećom nitko nije ozbiljnije stradao. Ozlijeđeni policajci prevezeni su u splitski KBC.

Vatrogasci i policija brzo su izašli na mjesto nesreće. Cesta je zbog očevida, koje je obavilo Općinsko državno odvjetništvo iz Splita, dva sata bila zatvorena za promet.