Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva razbojstva i pokušaj

Split: Prodavačice vikom otjerale naoružane pljačkaše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska je policija u gradu zabilježila dva oružana razbojstva i jedan pokušaj, u kojima je ukradena još uvijek nepoznata svota novca, doznaje se danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Sva su se razbojstva dogodila protekle noći na području Druge policijske postaje. U 19,55 sati nepoznati počinitelj prijeteći pištoljem je u sportskoj kladionici od zaposlenice (32) ukrao novac. Drugo razbojništvo se dogodilo u trgovini za otkup zlata gdje je nepoznati počinitelj nožem zaprijetio 31-godišnjoj zaposlenici, te otuđio zlato i novac, pričinivši veću materijalnu štetu.

Sat vremena kasnije dvojica maskiranih pljačkaša su uz prijetnju pištoljem u prodavaonici mješovite robe od zaposlenica zatražili novac iz blagajne. Nakon što su prodavačice počele dozivati pomoć, razbojnici su pobjegli.

Policija traga za počiniteljima. (Hina)

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene