Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen zbog obiteljskog nasilja

Split: Pred djecom pijan zlostavljao suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz kaznenu prijavu zbog zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe, policija je uhitila 52-godišnjeg muškarca sa šireg splitskog područja, a prijavljen je i za prijetnju te nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari, rečeno je danas u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Djelatnici Odsjeka maloljetničke delikvencije utvrdili su osnovanu sumnju da se u razdoblju od 1. siječnja. 2006. do 3. studenog 2010. godine učestalo u obiteljskoj kući pod utjecajem alkohola nasilnički ponašao prema supruzi, i to pred njihovo dvoje zajedničke djece (15) i (5) te posinkom (18).

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

Odmah nakon prijave policija je temeljem naloga pretražila obiteljsku kuću, a prije početka pretrage osumnjičeni je dragovoljno predao komad streljiva kalibra 7,9 milimetara, deset komada streljiva kalibra 7.62 milimetra i upaljač za ručnu bombu. Pretragom je policija pronašla još komad streljiva kalibra 7,62 milimetra, te dio eksplozivne naprave. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene