Drgoa (Foto: PU splitsko-dalmatinska)
Drgoa (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Foto: PU splitsko-dalmatinska

Splitska policija je u stanu 52-godišnjeg muškarca pronašla 139 grama heroina, 777 grama amfetamina te lovačku pušku s preko 30 komada streljiva. Njega i 24-godišnjeg muškarca sumnjiči se za proizvodnju i promet drogom.


Nakon dovršene kriminalističke istrage, splitska policija podnijela je kaznene prijave protiv dvojice muškaraca u dobi od 52 i 24 godine, zbog kaznenog djela proizvodnje i prometa drogama, javlja PU splitsko-dalmatinska.

Vezani članci Ante Sanader, politički tajnik HDZ-a Ante Sanader uzvratio Bernardiću: "Za njega su i SDP-ovci govorili da je neuspjeli eksperiment" Muslimani slave Ramazanski bajram - 1 Imam Hodžić pozvao vjernike da poštuju upute epidemiologa: "Ovaj ramazan dočekali smo u neizvjesnosti"

"U sklopu kriminalističkog istraživanja, 16. ožujka je, temeljem naloga, obavljena pretraga stana na području Splita, kojom prilikom je pronađeno ukupno 138,8 grama heroina, 777 grama amfetamina, digitalna vaga za precizno mjerenje, te lovačka puška s glatkom cijevi sa 38 komada pripadajućeg streljiva", stoji u policijskom priopćenju.

Obojica muškaraca prebačena su u istražni zatvor, a protiv 52-godišnjaka je podnesen i Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.