Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završili u pritvoru

Split: Pala dvojica dilera kod kojih su u stanu pronađeni heroin i amfetamini, "osiguravali" ih sačmaricom

Drgoa (Foto: PU splitsko-dalmatinska)
Drgoa (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Foto: PU splitsko-dalmatinska
Splitska policija je u stanu 52-godišnjeg muškarca pronašla 139 grama heroina, 777 grama amfetamina te lovačku pušku s preko 30 komada streljiva. Njega i 24-godišnjeg muškarca sumnjiči se za proizvodnju i promet drogom.

Nakon dovršene kriminalističke istrage, splitska policija podnijela je kaznene prijave protiv dvojice muškaraca u dobi od 52 i 24 godine, zbog kaznenog djela proizvodnje i prometa drogama, javlja PU splitsko-dalmatinska.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje

"U sklopu kriminalističkog istraživanja, 16. ožujka je, temeljem naloga, obavljena pretraga stana na području Splita, kojom prilikom je pronađeno ukupno 138,8 grama heroina, 777 grama amfetamina, digitalna vaga za precizno mjerenje, te lovačka puška s glatkom cijevi sa 38 komada pripadajućeg streljiva", stoji u policijskom priopćenju.

Obojica muškaraca prebačena su u istražni zatvor, a protiv 52-godišnjaka je podnesen i Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene