Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogascima ruke pune posla

Na splitskom području izgorio automobil, balkon, a gorjelo je i dvadesetak kontejnera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 20 plastičnih i metalnih kontejnera, smeće, jedan automobil i balkon gasili su u subotu i u noći na nedjelju vatrogasci šireg splitskog područja, doznaje se u Vatrogasno-operativnom centru (VOC) Split.

Splitska Javna vatrogasna postrojba (JVP) posla je imala u gašenju pet kontejnera na Bačvicama i Brdima te balkona na Spinutu, dok su njihove kolege iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Split gasili požar smeća u pet kontejnera u Lučićevoj ulici i kod Tehničke škole.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura"

Vatrogasci iz Žrnovnice posla su imali na svom terenu kada su gasili vatru na osobnom vozilu volvo. Na području županije gorjelo je smeće u kontejnerima u Dugopolju i u kontejnerima na više lokacija u Solinu.

Vatrogasci su još jednom građane upozorili da paze gdje i na koji način ispaljuju rakete, bacaju petarde i ostala pirotehnička sredstva koja mogu nanijeti teške ozljede onima koji barataju s pirotehnikom i izazvati veliku materijalnu štetu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene