Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šakom u glavu

Split: Brazilac Murterinu slomio nos zbog taksija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
35-godišnjeg Brazilca uhitila je splitska policija zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda 32-godišnjem muškarcu s Murtera.

Posvađali su se jučer ujutro oko 5.30 sati na križanju Cvjetne ulice i Puta Firula. Dok je 39-godišnji vozač taksija dogovarao prijevoz s grupom brazilskih turista, u taksi je na mjesto suvozača uletio 32-godišnji Murterin i naredio mu da ga odveze do ACY marine.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Policija Radoslav Nikolić Sretan završetak potrage: Pronađen nestali muškarac u Splitu

To je 'diglo paru' temperamentnom Brazilcu koji se izdvojio iz grupe i udario ga šakom u glavu. Teško ga je ozlijedio. U bolnici su utvrdili prijelom nosne kosti s pomakom.

Brazilac je uhićen i priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu uz kaznenu prijavu zbog nanošenja teških ozljeda. Nakon saslušanja pušten je na slobodu. Oduzeta mu je putovnica do okončanja postupka. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene