Obavijesti Video Pretražite Navigacija
15 sati opsade

Splićanin držao sve na nogama pomoću - pištolja 'plašljivca'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
15-satna opsada kuće u splitskoj Washingtonovoj ulici, srećom, završila je bez žrtava. No, ispostavilo se da je muškarac cijelo vrijeme pucao iz pištolja startera.

Splićanin se zabarikadirao jučer u popodnevnim satima, a drama se nastavila tijekom noći i završila rano jutros. ispostavilo se, kako je potvrđeno za Večernji list, da muškarac nije pucao iz pravog pištolja, već iz 'pištolja koji nema ubojito djelovanje'. Radi se o običnom  starteru ili 'plašljivcu'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Zatvor u Splitu, arhiva Traga se za četvrtim Predao se dvojac: Nakon više od mjesec i pol u bijegu muškarci koje je policija tražila zbog ranjavanja u Splitu sami se predali u zatvor na Bilicama

S obzirom da je u petak popodne još uvijek trajala kriminalistička obrada nad Perovićem, još uvijek se ne može govoriti hoće li biti promjena u tretiranju njegovog djela, odnosno hoće li biti riječ o nekom obliku općeopasne radnje, pokušaju ubojstva ili pak samo prekršaju protiv javnog reda.

Muškarac prilikom uhićenja nije pružao nikakav otpor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene