Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Solinski maloljetnik krao s gradilišta, šteta 240.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetnik iz Solina uhićen je zbog nekoliko kaznenih djela koja je uz pomoć 20-godišnjeg Splićanina počinio u devet mjeseci i tako prouzročio materijalnu štetu od 240.000 kuna.

Maloljetnik je osumnjičen za ukupno 13 kaznenih djela koja je počinio od 30. ožujka do 28. prosinca 2012. na području Kaštelanske zagore, izvijestila je PU splitko - dalmatinska. U tome mu je osam puta pomogao 20-godišnjak iz Splita koji se trenutno nalazi na izdržavanju kazne zatvora.

>>
Split: Maloljetnik iz kuće ukrao zlato i novac

Njih dvojica su provaljivali u radne strojeve na gradilištima u Lećevici, odakle su ukrali oko 780 litara goriva, akumulatore, kablove i prometne znakove. Osim toga se sumnjiče i da su u tom razdoblju ukrali i oko 2200 metara telekomunikacijskog kabela zbog čega je u Kaštelanskoj zagori veliki dio potrošača ostao bez telekomunikacijskih usluga.

Maloljetnika policija još sumnjiči i za krađu pluga traktora u vlasništvu 73-godišnjaka iz Prgometa, a zajedno s 20-godišnjakom ukrao je i razni alat i kablove iz dvije barake u vlasništvu 67-godišnjaka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Policija - 3 50-godišnjak u pritvoru Pokušao ubiti muškarca u Solinu: Teško ga ozlijedio nožem i prijetio mu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene